Hur man uppdaterar Kaspersky Small Office Security

Programmet uppdateras automatiskt om du väljer uppdateringsläget Automatiskt i fönstret uppdateringsinställningar (SäkerhetUppdatera antivirusdatabasSchema för databasuppdatering).

Programmet uppdateras automatiskt om du installerar en ny version av programmet över den tidigare. När du uppdaterar programmet bevaras alla dina inställningar.

Om användaren har pausat skanningsuppgifter i det ögonblick då uppdateringen anländer, kommer programmet att tvinga dessa uppgifter att stoppa och köra uppdateringen. Aktiva skanningsuppgifter tvingas inte stoppas.

Installera Kaspersky Small Office Security när Kaspersky Small Office Security 5, 6 eller 7 redan är installerat

Om du installerar Kaspersky Small Office Security på en dator som redan har Kaspersky Small Office Security 5, 6 eller 7 installerat, kommer följande typer av data att vara otillgängliga:

Om du har en aktuell licens för en tidigare version av Kaspersky Small Office Security, behöver du inte aktivera programmet. Guiden för installation och borttagning hämtar automatiskt information om licensen för den tidigare versionen av Kaspersky Small Office Security och använder den under installationen av Kaspersky Small Office Security.

Medan nedladdning av uppdateringen pågår, jämför programmet tidigare och nya versioner av Licensavtal för slutanvändare, Meddelande för Kaspersky Security Network och Sammanställning gällande datahantering i marknadsföringssyfte. Om avtalen och/eller villkoren skiljer sig åt, ber programmet dig att läsa och godkänna dem på nytt.

Vissa begränsningar gäller uppgraderingen från den föregående versionen.

Om du tidigare skapat en behållare i Kaspersky Small Office Security 4 konverterar Kaspersky Small Office Security den till ett hemligt valv första gången den öppnas. Filer i det hemliga valvet blir tillgängliga när konverteringen är klar. Det kan ta lång tid att konvertera behållare till hemliga valv.

Programmet kan uppgraderas om följande versioner av Kaspersky Small Office Security installerats på din dator:

Begränsningar kring uppgradering från en tidigare version av programmet

Uppgraderingar från Kaspersky Small Office Security innebär följande begränsningar och särskilda faktorer att ta hänsyn till: